اطلاعیه آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹

والدین گرامی و دانش‌آموزان عزیز متقاضی ورود به پایه‌ی دهم
خواهشمند است هر چه سریعتر اسکن کارنامه ترم اول پایه نهم را بارگذاری نمایید، جهت این امر پس از ورود به سامانه moodle.rabbani.sch.ir نام کاربری و رمز عبور خود را که هردو کدملی می باشد وارد نمایید. از صفحه اصلی سامانه وارد فرم پیش ثبت نام شده در قسمت مشاهده تکی برروی ویرایش کلیک کنید و در انتهای صفحه تصویر کپی کارنامه ترم اول خود را ارسال و ذخیره نمایید.
لازم است که با مراجعه به قسمت مشاهده لیست، از تأیید مدارک خود، مطمئن شوید.

(دانش آموزان پایه نهم مجتمع آموزشی ربانی:
تکمیل فرم و آزمون ورودی آنلاین فقط برای دانش آموزان متقاضی خارج از مجتمع ربانی می باشد.)

متعاقباً زمان بسته شدن سایت پیش ثبت نام و زمان آزمون ورودی آنلاین اعلام می گردد . بدیهی است تنها عزیزانی می‌توانند در آزمون ورودی شرکت نمایند که کلیه مدارک درخواستی را کامل بار گذاری کرده و اطلاعات فرم را دقیق تکمیل کرده باشند.
چنان‌چه سؤالی دارید، می‌توانید با ایمیل مجتمع به آدرس info@rabbani.sch.ir ارتباط برقرار کنید.
با سپاس مجتمع آموزشی ربانی