اطلاعیه آزمون ورودی مقطع متوسطه دوره دوم (پایه دهم)

۲۵ فروردين ۱۳۹۸

در سايه لطف و توجه خداوند، آزمون ورودی فرزند عزيزمان:
روز پنجشنبه ۲۹ فروردین ماه رأس ساعت ۱۰:۳۰ برگزار می شود .

اميدواريم دانش آموزان عزيز، مرحله جديدی از زندگی تحصيلی را با پيروزی و سلامتی آغاز نمايند.
توجه :
ساعت حضور در مدرسه : رأس ساعت ۱۰:۰۰ ( نيم ساعت قبل از شروع آزمون )
شروع آزمون : رأس ساعت ۱۰:۳۰
مدّت آزمون : ۹۰ دقيقه
خروج دانش آموزان از مدرسه : رأس ساعت ۱۲:۰۰
موادّ آزمون :‌ دفترچه آزمون شامل سؤالات چهار گزینه ای ادبیات فارسی، علوم و ریاضیات می باشد. ( ضریب دروس: علوم و ریاضیات ۳، ادبیات فارسی ۲، آزمون نمره منفی دارد.)
وسايل مورد نياز : مدادمشكی، پاك كن، مداد تراش و كارت ورود به جلسه .
رعايت شئونات اسلامي دانش آموز عزيز (پوشش فرم مدرسه) و همچنين والدين محترم دانش آموز در روز آزمون جداً الزامی است .
پر كردن فرم اوليّه ثبت نام و شركت در آزمون و كسب حدّ نصاب علمی هيچ گونه حقی را براي ثبت نام قطعی دانش آموز ايجاد نمی كند.
نتيجه آزمون در سامانه مدیریت یادگیری با وارد کردن کدملی دانش آموز برای نام کاربری و رمزعبور قابل مشاهده خواهد بود و سپس جهت مصاحبه تربيتي به مدرسه دعوت خواهید شد.

برای دریافت کارت آزمون ورودی مقطع دهم اینجا را کلیک کنید.(نام کاربری و رمزعبور هردو همان کدملی داوطلب می باشد.)

با آرزوی موفقيت برای فرزندانمان
مجتمع فرهنگی آموزشی ربانی