اساسنامه مرکز تحقیق، طراحی وتوسعه بازی های رومیزی

۱.کلیات

ماده (۱): مرکز تحقیق ، طراحی وتوسعه بازی های رومیزی که از این پس در این اساسنامه مرکز خطاب میشود، با هدف طراحی بازی های رومیزی از طریق آشنایی با انواع ، روش و سبک های بازی ها و ممارست در بازی کردن با هدف پرورش ایده و رشد خلاقیت در طراحی بازی رومیزی، در قالب موسسه تجاری غیر انتفاعی تاسیس شده است.

ماده(۲): مدت فعالیت مرکز از تاریخ ثبت با رعایت قوانین بالادستی نامحدود بوده و درمحل مجتمع فرهنگی آموزشی ربانی فعالیت خواهد نمود.

ماده(۳): چشم انداز مرکز، تیدیل شدن به ناشر بازی های رومیزی و خلاقانه است که توسط دانش آموزان طراحی می شود. .

ماده(۴): کلیه شرکتهای فعال در مجتمع آموزشی ربانی که فعالیت آنها منطبق با اهداف ثبت شده این مرکز باشد، حق عضویت در مرکز را دارند.

ماده(۵): مرکز تحقیق ، طراحی وتوسعه بازی های رومیزی زیر نظر معاون پژوهشی مجتمع ربانی فعالیت می کند.

۲.ارکان

ماده(۶): هیات مدیره از بین اعضای مرکز ، با رای مخفی و مستقیم برای مدت 2 سال با رای اکثریت نسبی انتخاب میشوند. اعضای مسئول بیش از 2 دوره متوالی و یا 3 دوره متناوب، نمیتوانند عضو هیات مدیره مرکز باشند.

ماده(۷): تعداد اعضای هیات مدیره در صورت عضویت کمتر و یا مساوی 5 شرکت، 3 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل و در صورت عضویت بیش از 5 شرکت ، 5 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل خواهد بود. هیات مدیره شامل یک نفر مدیر، یک نفر نایب رییس و یک نفر خزانه دار است. عزل اعضای هیات مدیره بنا بررای اکثریت قاطع مجمع عمومی است که حائز حداقل 3/2 آرای مجمع باشد.

ماده(۸): مجمع عمومی همه اعضای شرکت های عضو مرکز را شامل می شود.

ماده(۹): استعفای اعضای هیات مدیری باید مورد پذیرش هیات مدیره قرار بگیرد که این امر رای اکثریت نسبی اعضا را لازم دارد.به طور خودکار عضو علی البدل اولی به عضو دائم هیات مدیری تبدیل خواهد شد.

ماده(۱۰): وظایف اعضای هیات مدیره

۱) رییس

الف) انجام کلیه امو اجرایی و اداره جلسات هیات مدیره

ب) شرکت در جلسات مرتبط، به نمایندگی از مرکز

ج) امضای کلیه اسناد و مکاتبات مرکز

د)ارائه گزارش فعالیت و عملکرد برای مجمع به صورت سالانه


۲) نایب رییس

الف) در غیاب رییس مرکز، نایب رئیس وظایف وی را به عهده خواهد داشت

ب) شرکت در جلسات با هماهنگی رییس

ج) پیگیری و انجام وظایف محوله از سوی رییس مرکز


۳) خزانه دار

الف) نظارت بر عملکرد مالی مرکز

ب) ارائه گزارش فصلی عملکرد مالی مرکز به هیات مدیره


۳. وظایف(حیطه عملکرد مرکز)

الف) تدوین شاخص های ارزیابی به منظور صدور مجوز اجرای پروژه

ب) صدور مجور اجرای پروژه

ج) کنترل روند پیشرفت پروژه

د) تعیین آیین نامه اجرایی


۴. دستورالعمل اجرایی

فعالیت های انجمن پژوهشی دانش آموزان پایه هشتم در قالب مراکز تحقیق و توسعه انجام می شود. بر اساس اساسنامه تنظیم شده توسط مرکز، کلیه پروژه های دانش آموزی در زمینه بازی های رومیزی در قالب یک شرکت به عضویت مرکز در آمده و بر اساس نقش ها و وظایف تعریف شده ، پس از تایید پروژه(مطابق با شاخص های تعیین شده) از طرف مرکز، مجوز اجراصادر وروند پیشرفت پروژه ها به طور مستمر توسط هیات مدیره کنترل و در انتها پروژه اجرا می شود.


۵. شرایط صدور مجوز اجرای پروژه

پروژه های تعریف شده در زمینه طراحی و تولید بازی های رومیزی برای اجرایی شدن باید مجوز مرکز را داشته باشند، اعضای هیات مدیره هر پروژه را بر اساس معیار های زیر مورد بررسی قرار داده و طرحی که حائز شرایط ( همه موارد زیر) باشد مجوز دریافت می کند.

۱) تعریف پروژه در حوزه طراحی و ساختو یا توسعه بازی های رومیزی

۲) نوآوری و یا حل مشکل مرتبط با دانش آموزان با استفاده از جنبه آموزشی- مهارتی بازی های رومیزی در مرکز آموزشی

۳) )امکان پذیری( زمان، هزینه و موضوع)

۴) قابل ارائه در همایش و مسابقات علمی خارج از آموزشگاه


۶. ایده، طرح و محصول

پس از شکل گیری مرکز تحقیق و توسعه، اساسنامه تدوین( یا بازبینی) و به طور موازی، فرآیند ایده پردازی به روش بارش فکری آغاز می شود. گروه های دانش آموزی در قالب یک شرکت شروع به فعالیت میکند. سپس آن ها دسته بندی شده و پس از پالایش ایده ها، در هر دسته 2 یا 3 ایده که بیشترین امتیاز را کسب کرده اند انتخاب می شود. هر گروه به لحاظ موضوعی یک دسته را انتخاب و ایده های پالایش شده را در قالب پروپوزال ارائه می دهد. به دلیل این که این فرآیند در سطح دانش آموزی اجرا می شود ممکن است ارائه پروپوزال ، در دو یا چند مرحله به اتمام برسد. به منظور سهولت انجام فعالیت ها، فرمت مربوط به پروپوزال نویسی در اختیار گروه ها( شرکت ها) قرار می گیرد.


• ارائه پروپوزال

بدیهی است ایده اولیه باید توجیه منطقی( شرایط لازم و کافی) داشته باشد. به همین منظور گروه های دانش آموزی برای هر ایده پیشنهاد خود را در قالب سرفصل های ذیل ارائه میدهند:

۱- بررسی اهمیت پروژه بر مبنای آمار و مستندات علمی

۲-چالش های پیش رو

۳- زمان بندی

۴-پیش بینی هزینه

۵- خروجی مورد انتظار